Het online marketingpakket
voor de verzekeringswereld

Digital Assur voor meer kwalitatieve leads

“Ik merk dat er op vlak van marketing een duidelijker verschuiving is – mede door corona – richting digitalisering en online communicatie. Verzekeringmakelaars zouden hun online communicatiekansen méér kunnen en moeten benutten. Mijn vaststelling is dat er vandaag behoefte en nood is aan professionele ondersteuning

DIGITAL ASSUR IS ER VOOR BANKEN, VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN EN HUN AGENTEN

Digital Assur voor verzekeringsagenten

Digital Assur biedt voor verzekeringsmakelaars een marketingteam aan op flexibele basis, voor de tijd die ze precies nodig hebben.

Het team van Digital Assur voert op continue basis en binnen een budgettaire raamovereenkomst de marketing voor elk verzekeringskantoor uit.

Ook voor banken en verzekeringsmaatschappijen

Frank De Neve is de grondlegger van een unieke methode voor een geslaagde up selling / cross selling campagne, met succes toegepast in de bank- en verzekeringswereld.

Deze methode is dan ook een ideale tool voor banken en verzekeringsmaatschappijen in hun communicatie naar hun klanten.

01.

Uw website

De basis van uw bedrijf op het internet is uw website. Daarom nemen we de tijd om uw website grondig te screenen en aan te passen waar het nodig is. Indien nodig bouwen we voor u een nieuwe gepersonaliseerde website met volledig Google-geoptimaliseerde content, informatieve blogartikels, duidelijke call-to-action buttons en invulformulieren zodat bezoekers gemakkelijker contact leggen met u.

Uw communicatie

Communicatie naar uw klanten toe is een essentieel gegeven voor uw business. Wie communiceert, leeft en valt op. Verzekeringmakelaars stellen dit werk gemakkelijk uit. Om die reden zet het content-team van Digital Assur maandelijks uw website up-to-date met nieuwe blogartikels en interessante content. Zo is uw website een actieve bron van actuele informatie. 

02.

03.

Uw communicatieplan

Samen bespreken we jaarlijks wat de ideale communicatiestrategie en -mix is voor u. Zo kunnen wij de uitvoering inplannen in onze agenda’s. Wij doen alles zodat u zich kunt concentreren op uw core-business.

E-mailmarketing

Het team van Digital Assur stelt informatieve e-newsletters voor u op. Dit is een ideale manier om een langetermijn-relatie met uw klanten op te bouwen en loyaliteit te stimuleren. Op uw vraag kunnen we ook cross selling en up selling e-mailcampagnes opmaken. Kortom, marketingcampagnes zijn een krachtig instrument én het rendeert.

04.

05.

Social media

We voeden je social media kanalen met de vruchten van je content marketing.

Meten is weten

We voorzien tussentijdse evaluatie meetings zodat je permanent zicht hebt op zowel de planning en de resultaten van onze acties.

06.

07.

Sales

Met de resultaten van de uitgevoerde communicatie- en marketingacties sturen we het verkoopteam aan.

MEER WETEN OVER ZO’N ONLINE MARKETINGPAKKET?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

MEER WETEN OVER DIGITAL ASSUR?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Onze overige diensten

Na een audit weet u wat de mogelijkheden en opportuniteiten zijn voor uw bedrijf. In een volgende stap kan u uw marketingplan uitvoeren met uw medewerkers. U kunt ook Frank De Neve voor enkele dagen per maand inhuren voor een consistente en professionele uitvoering ervan.

AUDIT VAN UW HUIDIGE ONLINE MARKETING

450

Bij een audit beginnen we met een beknopte bedrijfsanalyse om uw bedrijf te leren kennen. Daarna geven we adviezen voor verbetering van uw website, e-mail opportuniteiten, social media en evalueren we de concrete noden en behoeften voor uw bedrijf.

STRATEGIE UITWERKEN & ACTIEPLAN OPMAKEN

2.500

In een audit polsen wij naar uw concrete noden en behoeften. In een volgende stap maken we een prijsvoorstel en actieplan op dat de concrete stappen in kaart brengt om nieuwe klanten te maken en uw bestaande klanten te behouden.