Marketing management
Een online marketeer "inhuren"

Marketing management?
Voor wie?

Het uitbesteden van uw online marketing activiteiten is een perfect alternatief voor KMO’s  die geen eigen marketing manager in huis hebben.

U heeft tal van marketingideeën maar u heeft niemand binnen uw bedrijf om dit in de praktijk om te zetten?

Bij ons kan je een vaste marketeer ‘inhuren’ vanaf 1 dag per maand voor een consistente en professionele uitvoering van uw online marketing strategie.

Ook het opvragen van offertes bij meerdere webmasters, evenals het beoordelen van de kwaliteit van deze webbouwers aan de hand van door hen aan te leveren referenties behoren tot de mogelijkheden.

Kortom, dit is onze core business en daar zijn we goed in.

DE VOORDELEN VAN MARKETING MANAGEMENT

Niet elke KMO heeft een marketing manager. Het uitbesteden van je online marketing activiteiten is een perfect alternatief.

Flexibel

U maakt de kosten voor een marketeer variabel en flexibel want u betaalt enkel voor productieve uren.

Professioneel

U krijgt de garantie dat uw marketeer beslagen is op alle facetten van online marketing.

01.

Planning

Marketing management is geschikt voor KMO’s die geen marketeer in huis hebben of hun online marketing willen uitbesteden. Bij ons kunt u een vaste marketeer ‘inhuren’ die consequent en volgens een vooraf opgestelde planning uw online marketing uitvoert.

Inhoud

Met content marketing gaan we blogberichten op uw website schrijven en publiceren en inhoudelijke updates aan uw website uitvoeren.

02.

03.

Techniek

We verzorgen de technische optimalisatie van uw huidige website voor Google (SEO). We zetten ook de nodige digitale marketingtools klaar voor het lanceren van uw online marketing campagnes.

E-mailmarketing

We ontwerpen en verzenden uw e-newsletter volgens de vooraf opgemaakte planning en denken met u mee voor opportuniteiten van gerichte e-mailcampagnes.

04.

05.

Social media

We voeden je social media kanalen met de vruchten van je content marketing.

Meten is weten

We voorzien tussentijdse evaluatie meetings zodat je permanent zicht hebt op zowel de planning en de resultaten van onze acties.

06.

07.

Sales

Met de resultaten van de uitgevoerde communicatie- en marketingacties sturen we het verkoopteam aan.

MEER WETEN OVER MARKETING MANAGEMENT?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

MEER WETEN OVER MARKETING MANAGEMENT?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Onze overige diensten

Na een audit weet u wat de mogelijkheden en opportuniteiten zijn voor uw bedrijf. In een volgende stap kan u uw marketingplan uitvoeren met uw medewerkers. U kunt ook Frank De Neve voor enkele dagen per maand inhuren voor een consistente en professionele uitvoering ervan.

AUDIT VAN UW HUIDIGE ONLINE MARKETING

450

Bij een audit beginnen we met een beknopte bedrijfsanalyse om uw bedrijf te leren kennen. Daarna geven we adviezen voor verbetering van uw website, e-mail opportuniteiten, social media en evalueren we de concrete noden en behoeften voor uw bedrijf.

STRATEGIE UITWERKEN & ACTIEPLAN OPMAKEN

2.500

In een audit polsen wij naar uw concrete noden en behoeften. In een volgende stap maken we een prijsvoorstel en actieplan op dat de concrete stappen in kaart brengt om nieuwe klanten te maken en uw bestaande klanten te behouden.