Een website zonder online marketing is als een café zonder bier

Je hebt een pracht van een website klaarstaan. Proficiat! Nu is het moment aangebroken om de tapkranen open te trekken. Anders is jouw website een duur speeltje die niets oplevert.

Het gaat niet vanzelf

Om ook effectief te verkopen met je website, heb je online marketing nodig. Heb je echter niet de inspiratie, tijd of goesting om je bedrijf online te promoten. Geen nood. Dan doe ik dat graag voor jou.

Uit ervaring weet ik dat één dag per maand voldoende is voor de meeste kmo’s voor de uitvoering van hun online marketing activiteiten, zoals interessante content opzoeken, je website updaten en online communiceren met je klanten en prospecten. Hiervoor beschik ik over de nodige tools om dit alles op één dag te doen.

Da’s durven, vind ik

Aangezien ik weet dat een goede online marketing strategie altijd resultaat oplevert, ben ik bereid enkel kosten aan te rekenen als mijn activiteiten resultaat opleveren voor je bedrijf.

Als je een dergelijke samenwerking wil opstarten, kan je me contacteren op 0473/88.78.78 of via contact@frankdeneve.be. Dan contacteer ik jou voor een eerste gesprek.

Tot binnenkort
Frank De Neve

Contacteer ons

In een eerste vrijblijvend gesprek  ontdekken we de digitale marketingnoden en -behoeften voor uw bedrijf.

Stay tuned

Blijf op de hoogte van de laatste trends uit de digitale wereld en ontvang regelmatig tips & tricks.