Heb je online drempelvrees?

Je herkent het fenomeen waarschijnlijk wel. Je worstelt met het gebruiken van het internet omdat je schrik hebt het verkeerd te doen. Of je hebt geen inspiratie, tijd of personeel om je website interessant te houden.

Wees gerust, je bent niet alleen…

Voor de meeste zelfstandigen in België is de drempel om digitaal te ondernemen groot. Een vierde van de zelfstandigen heeft zelfs geen tijd om te bedenken hoe online toepassingen hun zaak zouden kunnen promoten of laten renderen. De meeste zelfstandigen beseffen dat ze moeten digitaliseren maar weten niet hoe ze dat zouden kunnen doen.

Digitaliseren is geen keuze meer maar een noodzaak

Niemand twijfelt er nog aan dat een goede online aanwezigheid je omzet en je potentiële bereik verhoogt. Maar bij de uitvoering van die digitale transformatie stokt het meestal.

Hoe begin je er aan?

Ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of personeel? Dan lever je beter geen half werk. Maak een project van de digitale transformatie van jouw bedrijf en huur één van onze marketing managers voor enkele dagen in om je project te trekken.

Bij ons kan je je laten begeleiden totdat je met een ongelooflijk gemak de belangrijke internet-knepen onder de knie hebt. We leren je stap voor stap de online mogelijkheden om tastbare bedrijfsresultaten op korte en lange termijn te bereiken.

Na die digitale transformatie onder begeleiding zal je merken dat je veel meer resultaat zal bereiken met veel minder tijd. En dat wil je toch?

Ik heb een vraag: “Heb jij een vraag voor mij?”

Ik kan me voorstellen dat je met vragen zit. Wel, je mag mij ALTIJD contacteren voor een vraag. Ik heb een gaatje in mijn agenda vrijgehouden zodat ik persoonlijk je vraag kan beantwoorden.

Contacteer ons

In een eerste vrijblijvend gesprek  ontdekken we de digitale marketingnoden en -behoeften voor uw bedrijf.

Stay tuned

Blijf op de hoogte van de laatste trends uit de digitale wereld en ontvang regelmatig tips & tricks.