Zie je het niet zitten om interessante blogberichten te schrijven?

Heb je niet de inspiratie, tijd of goesting om een krachtige nieuwsbrief voor te bereiden met interessante artikels over je bedrijf of je sector? Geen nood. Dan doe ik dat graag voor jou.

Een sterke win-win samenwerking

Ik schrijf voor een twintigtal kmo’s goed voorbereide newsletters op regelmatige basis; voor sommigen elke maand, voor anderen om de acht weken, naargelang de nood en de wens van het bedrijf.

Het aangename ervan is voor mij de diversiteit van bedrijven waarvoor ik content zoek en uitschrijf. Dit levert mij een mooie cent op. Het aangename voor de klant is dat dit op vrij korte termijn resulteert in meer aanvragen, meer leads en meer omzet. Een prachtige win-win dus. Vraag gerust om referenties of lees hier hoe dit in z’n werk gaat.

Bovendien is een regelmatige communicatie met je klanten en prospecten een ideale manier om hen aan je bedrijf ter herinneren.

Tenslotte is een e-newsletter verre van duur, als hij maar goed voorbereid is met de juiste inhoud.

Zie je het ook niet zitten?

Contacteer me dan gerust op 0473 88 78 78 of via mail aan contact@frankdeneve.be of via onderstaand formulier. Dan contacteer je graag om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contacteer ons

In een eerste vrijblijvend gesprek  ontdekken we de digitale marketingnoden en -behoeften voor uw bedrijf.

Stay tuned

Blijf op de hoogte van de laatste trends uit de digitale wereld en ontvang regelmatig tips & tricks.