Strategie & actieplan
voor online marketing met resultaat

Wat is een goede strategie?
Wat is een goed actieplan?

De strategie bepaalt hoe we uw bedrijf in de markt kunnen zetten op het internet. Het is een draaiboek met alle belangrijke actiepunten die noodzakelijk zijn voor een goed voorbereide communicatie.

Het actieplan brengt de concrete stappen, de juiste timing en de diverse online kanalen van uw communicatie-strategie in kaart om nieuwe klanten te maken en bestaande klanten te behouden.

UW VOORDEEL BIJ HET UITWERKEN VAN EEN STRATEGIE EN ACTIEPLAN

Met uw actieplan maakt u straks het verschil !

Klanten en prospecten à volonté

We leren u tactieken aan hoe u een ideaal overzicht kunt maken van uw klanten en prospecten.

Uw website wordt een virtuele klantenbelevenis

We leren u tactieken aan hoe u uw website interessant genoeg kunt maken voor nieuwe klanten en huidige klanten.

Uw communicatieverhaal

U krijgt een duidelijke planning om met interessante newsletters en gerichte e-mailcampagnes te communiceren.

Meten is weten

Op het internet is alles meetbaar. Met de resultaten van uw acties kunt u met gemak uw verkoopteam aansturen.

01.

Strategie

De strategie bepaalt hoe we uw bedrijf in de markt kunnen zetten op het internet? Het is een draaiboek met alle belangrijke actiepunten die noodzakelijk zijn voor een goed voorbereide communicatie. Geen grote woorden, maar wel bruikbare adviezen voor een tastbaar resultaat.

Klanten en prospecten organiseren in een database

We leren u tactieken aan hoe u een ideaal overzicht kunt maken van uw klanten en prospecten, hun wensen en noden. Hiermee gaan we later aan de slag in het communicatieverhaal.

02.

03.

Uw website wordt
een virtuele klantenbelevenis

We leren u tactieken aan hoe u uw website interessant genoeg kunt maken voor het werven van nieuwe klanten en voor het behouden van huidige klanten.

We maken een sterk communicatieverhaal op

We leren u tactieken aan hoe u optimaal kunt communiceren via e-mailcampagnes en e-newsletters naar uw klanten en prospecten. We maken een planning op waneer u moet communiceren en welke intensiteit en inhoud leidt tot tastbare resultaten.

04.

05.

Opleiding van u en uw medewerkers

Internetmarketing is niet uw core business. Dat is ook de reden waarom de meeste bedrijfsleiders er bang van zijn. We leren u echter stap voor stap alle technieken en digitale tools aan om zelf uw bedrijf te onderhouden op het internet.

Meten is weten

Met een professioneel e-mailplatform kunt u na het uitsturen van uw e-mailcampagne perfect weten wie er geïnteresseerd is in uw aanbod. Dan is enkel nog de taak van uw verkoopsteam om de geïnteresseerden op te volgen en een verkoop af te werken. ‘As simple as that’. We leren het u ook graag aan.

06.

07.

Evalueren en bijsturen

Na het uitschrijven van uw actieplan stopt het niet voor ons. Op regelmatige tijdstippen evalueren wij samen met u de resultaten en sturen bij waar nodig. Ook wij willen met uw klantentevredenheid een langetermijnrelatie met u uitbouwen.

MEER WETEN OVER EEN ACTIEPLAN?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

MEER WETEN OVER EEN ACTIEPLAN?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Onze overige diensten

Na een audit weet u wat de mogelijkheden en opportuniteiten zijn voor uw bedrijf. In een volgende stap kan u uw marketingplan uitvoeren met uw medewerkers. U kunt ook Frank De Neve voor enkele dagen per maand inhuren voor een consistente en professionele uitvoering ervan.

AUDIT VAN UW HUIDIGE ONLINE MARKETING

450

Bij een audit beginnen we met een beknopte bedrijfsanalyse om uw bedrijf te leren kennen. Daarna geven we adviezen voor verbetering van uw website, e-mail opportuniteiten, social media en evalueren we de concrete noden en behoeften voor uw bedrijf.

MARKETING MANAGER INHUREN

vanaf 500 € / project

Je hebt een marketingplan en tal van marketingideeën maar je hebt niemand binnen je bedrijf om dit in de praktijk om te zetten? Bij ons kan je een vaste marketeer ‘inhuren’ voor een consistente en professionele uitvoering van uw online marketing strategie.