Uw online marketingpakket dat u jaarlijks dubbel en dik terugverdient

Uw online marketingpakket voor meer en kwalitatieve leads

Heeft u niet de inspiratie, de tijd of de goesting om uw online marketing aan te pakken? Geen nood. Dan doen wij dit graag voor u.

DE VOORDELEN VAN EEN ONLINE MARKETINGPAKKET

Uw pakket is volledig afgestemd op uw bedrijf en uw klanten en wordt maandelijks in de praktijk gebracht door mensen met kennis van zaken.

Alle digitale tools

Ons online marketingpakket biedt alle digitale diensten en tools die uw bedrijf nodig heeft om te communiceren.

Met kennis van zaken

U krijgt de garantie dat uw marketeer beslagen is op alle facetten van online marketing.

01.

Uw website

Wij schrijven niet alleen content voor de lancering van uw website, we voegen ook geregeld nieuwe content toe onder de vorm van interessante en actuele nieuwsitems en realisaties. Zo wordt uw website een up-to-date bron van informatie op het vlak van uw business.

E-newsletters

Wij stellen uw e-newsletters voor u op. Dat doen we volgens een vooraf bepaalde planning en met bijzondere aandacht voor het wervende karakter. Na uw ‘go’ versturen we de nieuwsbrief in naam van uw bedrijf naar uw klanten en prospecten.

02.

03.

Gerichte e-mailcampagnes

U heeft een nieuwe dienst of product? Of u wilt een bepaalde service promoten? Dan creëren we op afroep een gerichte e-mailcampagne en versturen die in uw naam naar uw doelgroep. Achteraf maken we samen een analyse van uw campagne. Wie heeft uw e-mailing gelezen? Welke items werden precies gelezen? Meten is weten, noemen we dat. Daarna is het een koud kunstje om de werkelijk geïnteresseerden te contacteren en op te volgen.

E-mailmarketing

We ontwerpen en verzenden uw e-newsletter volgens de vooraf opgemaakte planning en denken met u mee voor opportuniteiten van gerichte e-mailcampagnes.

04.

05.

Social media

We voeden je social media kanalen met de vruchten van je content marketing.

Meten is weten

We voorzien tussentijdse evaluatie meetings zodat je permanent zicht hebt op zowel de planning en de resultaten van onze acties.

06.

07.

Sales

Met de resultaten van de uitgevoerde communicatie- en marketingacties sturen we het verkoopteam aan.

MEER WETEN OVER ZO’N ONLINE MARKETINGPAKKET?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

MEER WETEN OVER ZO’N ONLINE MARKETINGPAKKET?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Onze overige diensten

Na een audit weet u wat de mogelijkheden en opportuniteiten zijn voor uw bedrijf. In een volgende stap kan u uw marketingplan uitvoeren met uw medewerkers. U kunt ook Frank De Neve voor enkele dagen per maand inhuren voor een consistente en professionele uitvoering ervan.

AUDIT VAN UW HUIDIGE ONLINE MARKETING

450

Bij een audit beginnen we met een beknopte bedrijfsanalyse om uw bedrijf te leren kennen. Daarna geven we adviezen voor verbetering van uw website, e-mail opportuniteiten, social media en evalueren we de concrete noden en behoeften voor uw bedrijf.

STRATEGIE UITWERKEN & ACTIEPLAN OPMAKEN

2.500

In een audit polsen wij naar uw concrete noden en behoeften. In een volgende stap maken we een prijsvoorstel en actieplan op dat de concrete stappen in kaart brengt om nieuwe klanten te maken en uw bestaande klanten te behouden.